Otvoren Muzej izgubljenih duša – kustos je novi hrvatski super heavy metal bend Alen Šenkovski

Alen Šenkovski, sin poznatog glazbenika i tekstopisca Mirka Šenkovskog Geronima, godinama se bavi heavy metal glazbom i bio je dio nekoliko sastava, a sada je oformio, možemo slobodno reći, supergrupu sastavljenu od Žanitala Tataja - Žaka (ex Divlje jagode), Krešimira Kaštelana (Crvena jabuka) i Adriana Borića (Crvena jabuka). Alen, koji je ujedno i gitarist benda, skladao je i uz bend aranžirao prvi singl benda Alen Šenkovski, "Muzej izgubljenih duša", dok je Geronimo napisao tekst i tako ponovno zašao u svoje izvorne heavy metal vode. 

"Možemo reći da je izolacija u ovo doba pandemije zaslužna za nastanak ovog glazbenog projekta koji će tek pokazati zube svim ljubiteljima dobrog žestokog zvuka", rekao je Alen Šenkovski i dodao kako su snimanje i dizajn zvuka odradili glazbenici sami u svojim kućnim studijima, a po njegovim uputama. 
"U ovom timu nastavljamo dalje s radom, kao i s načinom rada uz goste koji će se pojavljivati na budućem albumu kroz naše pjesme", kažu iz benda koji je potpisao ekskluzivni izvođački ugovor za Croatia Records.

Spot je radio i montirao Dalibor Mrdić iz Invenio filmsa, a scenarij uz njega potpisuje i Alen Šenkovski.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.