I "Tišina" će biti ove godine u Vodicama, ali u obliku pjesme BiH kantautorice Nikoline Vujić

Mlada kantautorica iz Sarajeva Nikolina Vujić s "Tišinom" će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Ovom pjesmom nastavlja koračati autentičnim glazbenim pravcem po kojem je prepoznatljiva na BiH i regionalnoj sceni. Pjesma simboličnog naziva otjelovila je sadržajem i formom jedno osobno putovanje, introspekciju, shvaćanje i prihvaćanje životnog puta, te činjenicu da smo mi ti koji u svakom trenutku donosimo odluke i preuzimamo odgovornosti.
"U trenucima kada sam pisala tekst za ovu pjesmu, mnogo sam razmišljala o tome što nas sprječava da ostvarimo svoje želje ili snove, jesu li to drugi ljudi, okolnosti ili mi sami. Kroz tekst pjesme sam željela svakom slušatelju ponuditi prostor i slobodu da na svoj vlastiti način interpretira pjesmu", ističe Nikolina.
 

Za samu glazbu zaslužni su Edvin Hadžić i Nikolina, ali je pjesmu na svoj način kroz pametan aranžman oživio Edvin koji je također odsvirao bas gitaru i synth. Na pjesmi je sudjelovao njihov dugogodišnji kolega Dino Šukalo koji je odsvirao električnu gitaru. Nikolina je svojoj novoj pjesmi poklonila i vizualni pečat.
"Video je danas upravo onakav kakvim sam ga i zamišljala, a dodatno ga je usavršio Irfan Avdić koji je radio postprodukciju. Vrlo sam sretna jer je čitav proces snimanja videa tekao prema planu i nije bilo nikakvih poteškoća. A za to je od samog početka bio zaslužan i producent spota Benjamin Čengić, koji mi je pomogao da okupim ljude koji su prije svega profesionalci i koji su prepoznali moje ideje, oblikovali ih i ponudili nesebično svoju kreativnost, trud i ljubav" , izjavila je Nikolina koja ne može dočekati svoj nastup na vodičkoj pozornici. 
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.