Najluđa i najzabavnija ekipa vraća se u Vodice - Koktelsi na festival dolaze kao farmeri

Koktelsi su bend s područja Kvarnera prepoznatljivi po energičnim nastupima, kostimiranju i autentičnom izričaju na čakavskom dijalektu. U to smo se mogli više puta uvjeriti na CMC festivalu u Vodicama. Ove godine dolaze kao farmeri, a predstavit će se s agro pjesmom "Kopan kumpire, beren jabuke". 
"Ova K______ nas je izbila iz cipelica gore nego i jedna ženska do sad, u početku je krenulo kao prisilni godišnji, al' smo ubrzo morali otkrivat' sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama, razglas i instrumente zamijenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici, al' smo na čistom zraku i hranimo se ekološki", kažu Koktelsi koji ovu pjesmu posvećuju svim svojim kolegicama i kolegama glazbenicima te općenito ljudima iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način. "Neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju", kažu i dodaju "zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike na najjače"

Glavnu žensku ulogu te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović, a dronom je letio Milan Joca. 
"Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumil,e mi još imamo neke traume, a sva poljoprivreda se događala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji nam je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra B_______", rekli su Koktelsi koji jedva čekaju da se ponovno razmašu na velikoj pozornici u Vodicama.   

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.