Zvonimir Detelj, svestrani Varaždinac zarazne boje glasa: "Kaži da me voliš"

Zvonimir Detelj je 24-godišnji zaljubljenik u glazbu koji pažljivo i strpljivo gradi svoj glazbeni san. "Kaži da me voliš" njegov je prvi singl, a diskografska kuća Croatia Records bit će mu partner u ostvarivanju njegovog sna.

Nakon godina rada na svojoj glazbi i razvijanja glazbenog talenta, u proljeće 2020. se javio producentima Leonardu Kapetanoviću i Davidu Magdiću s kojima je odlučio udružiti snage pošto su imali slične ideje o tome kako bi Zvonimirova glazba trebala zvučati.  Rezultat suradnje je "Kaži da me voliš", izuzetno pitka pop pjesma nošena gitarom i Zvonimirovim zaraznim glasom. Glazbu i tekst potpisuje sam Zvonimir, a aranžeri su uz njega Leonardo i David.
 

"Glavna tema ove priče je neuzvraćena ljubav iz jedne moje neuspjele veze. Jedna osoba gleda na vezu kao neku avanturu i ne želi se vezati, a druga osoba (u ovom slučaju ja) se zaljubi od glave do pete i želi da ta veza ode na višu razinu, ali djevojka se tu preplaši jer je mlada i voli život bez obaveza i tako veza pukne", opisao je tematiku pjesme Zvonimir.

Pjesmu prati videospot sniman na dvije lokacije, u Novom Vinodolskom na malom otočiću San Marino i na brdu kod crkve sv. Jurja između Selca i Bribira. Snimatelj i redatelj je Filip Gržinčić, sjajan mladi redatelj koji između ostalih potpisuje i spotove za J.R. Augusta i Gorana Baru & Majke. 
 

Zvonimiru je bilo vrlo važno da od spota dobije upravo ono što je zamislio: "Dugo sam proučavao s kime bi volio raditi spot i na kraju se odlučio za Filipa jer mi se jako dopao vizual u njegovim dosadašnjim spotovima. Ja sam prvotno htio da spot bude sniman u Zagrebu gdje je pjesma i napisana, ali je Filip predložio da to odradimo u Novom Vinodolskom i poslao mi scenarij koji se meni jako dopao." 

Radnja spota zamišljena je kao prikaz jedne prošle, kratke ljubavi/veze iz jednog dana dvoje zaljubljenih koji se isprepliću sa sadašnjošću gdje Zvonimir pjeva i svira te obilazi mjesta na kojima je bio sretan sa svojom bivšom djevojkom. Glumica u spotu je Natali Lauc, finalistica showa "Ženim sina" iz 2019. godine.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.