Sara Renar na koncertnoj promociji albuma "Šuti i pjevaj" oduševila rasprodani klub Aquarius

Po prvi put ispred zagrebačke publike ponajbolja regionalna kantautorica Sara Renar izvela je pjesme s albuma "Šuti i pjevaj", njezinog trećeg studijskog i ukupno četvrtog albuma. Prvi put najavljen prošle godine na Dan žena i objavljen na isti dan ove godine, album upućuje snažnu poruku ranjivom društvu prije svega, a potom i daje podršku osnaživanju i boljem položaju žena u tom istom društvu. Stoga je bilo lijepo za vidjeti rasprodan Aquarius klub, u nešto manjem kapacitetu zbog epidemioloških razloga, a gdje je publika bila oduševljena njezinim nastupom i čak ju pozvala na bis. Šteta što se nije mogla i rasplesati, ali iščekujući neka nova i bolja vremena nadamo se da će biti prilike i za takvo što.
 

Sara je na svojoj set listi imala pjesme s novog albuma, poput hitova "Šuti i pjevaj", "Medeja" i "Držali smo se za ruke", ali i neke stare pjesme s prijašnjih albuma, čak i u novijim aranžmanima jer joj se na pozornici pridružio "novi" član benda. Dakle, osim redovnog Zdeslava Klarića na klavijaturama, tu je bio i Dimitrije Simović za bas gitarom i drum padom, dok je za pultom sa zvučnim efektima bio standardno Vedran Peternel i cijeloj priči dao još jednu puniju sliku. Slobodno možemo reći da su nakon koncerata u Šibeniku i Zagrebu nove pjesme dobile zelenu kvačicu publike koja je dala do znanja da jedva čeka njezin novi koncert. S druge strane Sara najavljuje već nove uzbudljive projekte o čemu će biti riječi u narednim mjesecima.
Svakako treba spomenuti kako je sjajan uvod u Sarin nastup imala producentica tonota, inače dio hip hop dua Playground Hustle, a koja je producirala album "Šuti i pjevaj".
 
Foto: Nikola Knežević

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.