Debitantica na CMC festivalu, Noelle, novom pjesmom već osvaja publiku

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit singlom "Halo" koji je izvela u suradnji sa ZETZ-om i s kojim je osvojila vrhove top lista, Noelle predstavlja novi singl i videospot "Ne laži". I ovaj put radi se o energičnoj plesnoj pjesmi s kojom će se publici predstaviti na CMC festivalu. Zarazna melodija refrena i fraza "Ne laži" koju čujemo ili na koju pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i teško ih je istjerati iz glave. Potvrda tome je njen ulazak na visoko 4. mjesto nacionalne top liste HR top 40. Pjesmu objavljuje Menart, a potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan je Ivan Zečić (ZETZ).

Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom s kraja devedesetih. Producent i autor pjesme, ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk s modernim zvukom današnjice. Pjesma "Ne laži" tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost.
 

Videospot je sniman u prostoru tvornice obuće Borovo, a za koreografiju, kostimografiju i scenarij ponovno se pobrinula sama Noelle. Time je ponovno pokazala svu raskoš i šarolikost svog talenta. Rijetki su ljudi koji djeluju na više različitih polja, a istovremeno su uspješni. Svojim emotivnim i energičnim plesnim pokretima Noelle sugestivno dočarava priču pjesme i time pojačava ukupan dojam koji pjesma ostavlja na gledatelje. Spot je sniman u režiji Marka Džavića i Domagoja Oklopčića, a u spotu pored Noelle plešu članice njezinog plesnog studija "Illusion".
"Radujem se i s nestrpljenjem očekujem moj skori nastupu na CMC festivalu u Vodicama. Velika pozornica, rasvjeta i brojna publika, bit će dodatni motiv da dam sve od sebe i pokažem se u što boljem svjetlu. Spoj pjesme i plesa nije nešto što se tako često može vidjeti na domaćoj glazbenoj sceni, a to je moj najveći adut. To je nešto po čemu se razlikujem od ostalih izvođača. CMC festival mi je ostao u jako lijepom sjećanju jer se upravo u Vodicama rodila ideja o početku moje pjevačke karijere", rekla je Noelle.

Foto: Marko Džavić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.