Debitantica na CMC festivalu, Noelle, novom pjesmom već osvaja publiku

Debitantica na CMC festivalu, Noelle, novom pjesmom već osvaja publiku

Nakon velikog uspjeha koji je postigla sa svojim prvim hit singlom "Halo" koji je izvela u suradnji sa ZETZ-om i s kojim je osvojila vrhove top lista, Noelle predstavlja novi singl i videospot "Ne laži". I ovaj put radi se o energičnoj plesnoj pjesmi s kojom će se publici predstaviti na CMC festivalu. Zarazna melodija refrena i fraza "Ne laži" koju čujemo ili na koju pomislimo gotovo svakodnevno, na prvu ulaze u uho i teško ih je istjerati iz glave. Potvrda tome je njen ulazak na visoko 4. mjesto nacionalne top liste HR top 40. Pjesmu objavljuje Menart, a potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić). Za aranžman i modernu pop produkciju zaslužan je Ivan Zečić (ZETZ).

Noelle je, slijedeći svjetske trendove, odlučila svoju glazbu obogatiti zvukom s kraja devedesetih. Producent i autor pjesme, ZETZ, spojio je taj svima poznati zvuk s modernim zvukom današnjice. Pjesma "Ne laži" tako je postala zvučnim vremeplovom koji slušatelje na nekoliko minuta odvodi u vedru prošlost.
 

Videospot je sniman u prostoru tvornice obuće Borovo, a za koreografiju, kostimografiju i scenarij ponovno se pobrinula sama Noelle. Time je ponovno pokazala svu raskoš i šarolikost svog talenta. Rijetki su ljudi koji djeluju na više različitih polja, a istovremeno su uspješni. Svojim emotivnim i energičnim plesnim pokretima Noelle sugestivno dočarava priču pjesme i time pojačava ukupan dojam koji pjesma ostavlja na gledatelje. Spot je sniman u režiji Marka Džavića i Domagoja Oklopčića, a u spotu pored Noelle plešu članice njezinog plesnog studija "Illusion".
"Radujem se i s nestrpljenjem očekujem moj skori nastupu na CMC festivalu u Vodicama. Velika pozornica, rasvjeta i brojna publika, bit će dodatni motiv da dam sve od sebe i pokažem se u što boljem svjetlu. Spoj pjesme i plesa nije nešto što se tako često može vidjeti na domaćoj glazbenoj sceni, a to je moj najveći adut. To je nešto po čemu se razlikujem od ostalih izvođača. CMC festival mi je ostao u jako lijepom sjećanju jer se upravo u Vodicama rodila ideja o početku moje pjevačke karijere", rekla je Noelle.

Foto: Marko Džavić

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.