Kim Verson pokazala drukčiju sebe u novoj, energičnoj pjesmi „Divlji i slobodni“

Kim Verson pokazala drukčiju sebe u novoj, energičnoj pjesmi „Divlji i slobodni“

Poznata i već etablirana kantautorica Kim Verson je nakon zadnje objavljene balade 'Za malo nježnog dodira' odlučila uploviti u ljeto veselijim bojama i novom energičnom pjesmom 'Divlji i slobodni' kojom pokazuje novu i drukčiju stranu sebe.

"Uzbuđena sam što imam priliku podijeliti s publikom jednu veliku pozitivu i energičnost u novoj pjesmi 'Divlji i slobodni'. Nakon zadnjih par laganijih singlova, došlo je vrijeme za brzu stvar i sretna sam što će ljudi ovoga puta čuti nešto novo, svježe i drukčije od mene. Moram reći da mi je inspiracija bila upravo film "Forrest Gump" kojeg obožavam, a pjesma je u ladici stajala čak pune četiri godine. Glavna poanta pjesme je sloboda duha, hrabrost da se prepustiš strasti života i osjećajima koji te vode prema onom iskonskom u tebi. Hrabrost da budeš ono što zaista jesi, s punom svjesnošću ljepote i ljubavi koju nosiš u sebi.“ – kaže Kim o svom novom singlu.

Glazbu i tekst potpisuje Kim Verson, a aranžman i produkciju renomirani producent Alan Dović kojemu ovo nije prva suradnja s Kim. Ideja i scenarij spota koji je snimljen je na raznim zagrebačkim lokacijama Kimina su zasluga, a kadrove je režirao Josip Ninković. Za odličnu šminku kojom se Kim predstavila u sasvim drukčijem izdanju, zaslužna je Julijana Besek. 

"Spot je totalno cool i atraktivan! Pojavljuju se sjajni plesači Abi Seydi i Viktor Vancaš koji su na svoj originalan način donijeli pozitivnu energiju! Svojom pojavom, motorist Matija Kelava i skejter Bojan Međimorec upotpunili su ovaj video i cijelu priču podigli na jedan veći nivo. Snimanje nije moglo proći bez moje pudlice Wendy koja sada ima i glumačkog iskustva! :D Snimali smo na raznim zagrebačkim lokacijama i tako postigli jednu urbanu vibru. Svaki spot mi je jednako drag, ali mislim da sam ovoga puta baš prirodna ja, takva kakva jesam u potpunosti i ovaj video je svakako moj najcoolerskiji do sad." - izjavila je Kim.

Pjesmu 'Divlji i slobodni' ćete imati priliku čuti uživo na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama koji će se održati 11. i 12. lipnja.

Foto: Josip Ninković

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.