Mirna Škrgatić i Ivana Kindl snimile rock duet

Jedna od najžešćih suradnji među glazbenicama koje smo čuli, tako bi se najbolje mogla opisati pjesma "Draga moja", duet ili glazbena "svađa" između riječke kantautorice Mirne i požeške glazbenice Ivane Kindl. Ove dvije prijateljice i glazbeno su kliknule na prvu i predstavile se u izdanju kakvo još do sada nismo vidjeli.
"Pjesma 'Draga moja' je nastala krajem prošlog ljeta i to je prva pjesma koju sam napisala na gitari. Odmah sam ju poslala Ivani, kojoj se jako svidjela i predložila sam joj duet jer mi se učinilo zgodnim da nas dvije, koje smo vrlo bliske, pjevamo o svađi između dvije frendice", rekla je Mirna i istaknula kako se njih dvije znaju skoro devet godina i jedna drugoj su velika podrška:
"Oduvijek mi je bila velika podrška i pomoć na početku moje glazbene priče. Ona je jedna od meni najbližih osoba i izuzetno sam sretna što smo ostvarile ovu suradnju."
 

"Mirna i ja smo dugogodišnje prijateljice, jako dobro se razumijemo, sličnih smo stavova i temperamenta, te smo podrška jedna drugoj. Mogu slobodno reći da ju smatram najboljom prijateljicom, a budući volim njezin glazbeni stil naša suradnja je zapravo i očekivana. U pjesmi sam se odmah pronašla jer volim rock, super nam se isprepliću glasovi u zajedničkoj dionici, a refren je zarazan i hitoidan", istaknula je Ivana Kindl.

Ovaj savršeni spoj dvije prijateljice u "svađi" sjajno su prikazali Ira&John u videospotu, dok iza ovog žestokog glazbenog izdanja stoje Mirna i glazbenik i producent Mark Mrakovčić. Ponovilo se!

Foto: Ira&John

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.