Sjećate se boksača koji pjeva? Snimio je sjajnu pjesmu s jednom od naših najboljih klapa

Valerio Ricchiuto mladi je istarski glazbenik koji je nedavno bio u centru pozornosti kada se pisalo o njegovoj ljubavi prema glazbi ali i boksu koji trenira. Valerio je tada najavljivao kako neće odustati od glazbene karijere i kako mu je glazba prva ljubav, a sada je i dokazao kako hrabro nastavlja ploviti estradnim vodama.

Ovaj puta Valerio je snagu udružio s Klapom Motovun s kojom predstavlja pjesmu „Trebam oči tvoje“ koju je napisao Alen Orlić, a uglazbio Bruno Krajcar. Za aranžman je bio zadužen Olja Dešić, s riječ je o ljubavnoj pjesmi mediteranskog pop izričaja.

„Klapa Motovun je sjajna i sretan sam što smo ostvarili suradnju. Spot smo snimali u prekrasnom Motovunu, a atmosfera je bila sjajna što i ne čudi budući da sam upravo s tim dečkima stjecao svoja prva glazbena iskustva. Ovo je pjesma gdje ističem svoj široki pjevački raspon, a skupa s klapom na najbolji smo način glasom i emocijama prenijeli poruku pjesme“, otkriva nam Valerio koji polako radi i na svojem prvom albumu.

Inače, Valerio je jedini istarski pjevač koji će ove godine sudjelovati na Marco Polo festu na Korčuli, a pred njim je i nastup na Melodijama Istre i Kvarnera. Nedavno je s kolegom Gianlucom Draguzetom prepjevao i poznatu pjesmu „Istrijanka“ čime je dodatno osnažio svoju glazbenu poziciju na području Istre i primorja. Naime, riječ je o pjesmi s kojom ovaj glazbenik već mjesecima zauzima visoke pozicije na top ljestvicama brojnih radio postaja.

No da ne duljimo… Brzo kliknite na pjesmu i poslušajte ovaj sjajan duet koji će, nema sumnje, osvojiti sve one koji vole ljubavne pjesme.

Foto: Luka Brgić

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.