Ivana Starčević i Kristijan Beluhan u jedinstvenom duetu - Ponekad mi daš

Ivana Starčević i Kristijan Beluhan u jedinstvenom duetu - Ponekad mi daš

Drugi singl benda Rakete, iza kojeg stoje Ivana Starčević i Vladimir Mirčeta, predstavlja suradnju s - Kristijanom Beluhanom. Pjesma Ponekad mi daš nestala je dosta davno, priznaju Ivana I Vlado, ali baš zato im je posebna jer okuplja neke od najdražih suradnika.

"Prije svega, Vlado i ja smo autori glazbe, Marta Muždalo i ja smo autorice teksta, a aranžman je uz Vladu radio Jura Ferina, za produkciju su zaduženi Vlado Mirčeta, Jura Ferina i Pavle Miholjević, a miks je napravio Pavle Miholjević. Jako bitan naš pridruženi član, vrsni pjevač Matija Antolić je još jednom oplemenio pjesmu svojim prekrasnim vokalima. I naravno tu je naš gost Kiki Beluhan. A savršeni video na kraju je sklopio Dalibor Barić." predstavila nam je Ivana Starčević tko sve stoji iza novog singla.
 

Suradnja s Kikijem, objašnjava, došla je dosta prirodno:  "Kako je Vlado puno s njim surađivao u Mayalesima, tako sam i ja s Kikijem već više puta pjevala duete i koncerte. Vlado je dobio ideju da bi ova pjesma mogla biti muško- ženski duet i da bi to trebali biti Kiki i ja, i meni se to učinilo kao sjajna ideja." - kaže Ivana, a na nju se nadovezuje Kristijan Beluhan:

"Pjesma mi je odmah zvučala nekako japanski, a s obzirom da jako volim Japan, bila je to ljubav na prvo slušanje. Drago mi je što je i redatelj spota Dalibor Barić imao istu impresiju, pa u spotu ima dosta japanskih motiva." - kaže Kristijan i dodaje: 

"Ivana i ja dugo surađujemo i prijateljujemo. Ivana je predivna svestrana umjetnica i predivno pjeva. Imamo dobru kemiju i slične glazbene estetike. Fan sam Raketa od samog početka."

A priliku da pjesmu "Ponekad mi daš" predstavi uživo Ivana i Rakete će imati već 25. lipnja kada Ivana nastupa na Femme nouvelle festivalu u zagrebačkoj Laubi.

Veselim se nastupu na festivalu Femme Nouvelle u Laubi. Svirat ćemo naš raketni repertoar, znači sve naše uspješnice do sad. Željni smo svirke i druženja pa se nadam da će doći puno ljudi da se svi skupa dobro zabavimo. - kaže Ivana.

Festival Femme nouvelle održava se u zagrebačkoj Laubi 25. i 26. lipnja gdje će nastupiti sedam iznimnih kantautorica čije su se pjesme našle na kompilaciji Femme nouvelle vol.2. 

U petak 25. lipnja očekuje nas nastup Billie Joan, Barbare Munjas, Nine Bajsić i Raketa - predvođenih jedinstvenom Ivanom Starčević. U subotu 26. lipnja na stage u dvorište Laube dolaze Nika Turković, Ida Prester i pocket palma.

Ulaz na koncerte je besplatan, a za gratis ulaznicu pobrinuo se sustav Entrio.hr 

Foto: Vladimira Spindler

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.