Luka Basi & Ivana Kovač "Danas" su novi glazbeni par

Luka Basi & Ivana Kovač "Danas" su novi glazbeni par

Luka Basi i Ivana Kovač novi su glazbeni par koji će definitivno privući pažnju publike. Njihov duet "Danas" uživo će predstaviti na ovogodišnjem 61. Festivalu zabavne glazbe Split, a autorski tandem Raay i Nenad Ninčević za ovaj su skladan par napisali pjesmu koja na prvu osvaja slušatelja. Iako su i Ivana i Luka nedavno predstavili nove singlove "Idemo dalje" i "Ljubav mog života" na CMC festivalu u Vodicama, ovako dobroj pjesmi nisu mogli odoljeti. Jedan od naših najboljih tekstopisaca Nenad Ninčević i Ivana Kovač već neko vrijeme odlično surađuju, a nepogrešivi Nenadovi tekstovi pogađaju i Ivanine emocije. Duet "Danas" prva je Ivanina suradnja s Raayom.  
 
"Znam sve Lukine pjesme i uopće nisam dvojila kad mi je Raay ponudio duet. Pristala sam iako ga nisam ni čula. Eto, toliko sam vjerovala Ninčeviću i njemu. Veliko mi je zadovoljstvo što sam snimila pjesmu s Lukom iz razloga što je fantastičan vokal s emocijom. Pjesma je prekrasna, ona koja ostaje i nadam se da će se uvući u srca ljudi koji vole zabavnu glazbu. Nakon nastupa na CMC festivalu na kojem je bilo divno jer smo napokon krenuli nastupati pred publikom, idemo dalje u nove pobjede. Splite, sad je tvoj red!" - rekla je Ivana.
 

Za vrhunsku produkciju spota zaslužna je ekipa iz Neo Visulasa, a prekrasni kadrovi koji oduzimaju dah snimljeni su na otoku Hvaru i to u Hvaru, Starom gradu i Svetoj Nedjelji (Svetoj Nedilji).  A za odličan Ivanin ljetni styling pobrinuo se Zoran Aragović by Bite my style.
 
Zadovoljan novom suradnjom bio je i Luka: 
"Svi znaju da obožavam duete jer se spoje energije jednog i drugog izvođača i ako je dobra kombinacija takva kemija zna biti pun pogodak. Kad sam prvi put čuo pjesmu tri imena su mi padala napamet, a među njima je bila i Ivana. Pratim njenu karijeru, a i njezin tata je jedan od mojih idola. Njena energija, pozitiva, njezine pjesme i sve što je dosad napravila je zadivljujuće. Bio sam sretan kad sam saznao da je i ona pristala. Prvo me oduševila kao pjevačica, a sad kad sam je bolje upoznao mogu reći i da je prekrasna osoba. Snimanje na Hvaru je bilo toliko divno, opušteno, između nas je bila neka dobra energija pa mi se čini kao da sam bio na odmoru, a ne u poslu. Pjesma je pravi hit i nestrpljivo čekam kad ćemo je zapjevati na splitskim Proukrativama. Veselim se svemu što dolazi jer sam jedva dočekao vrijeme u kojem ćemo mi glazbenici raditi ono što volimo, snimati, pjevati, biti s publikom. Vrijeme je za ljeto, koncerte i "Danas"!"
  
Foto: Neo Visualas

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.