Gavrani predstavili ljetni hit "Nema te"

Nedugo nakon što su u veljači prošle godine svoju melbournšku adresu zamijenili zagrebačkom, glazbeni trio Gavrani potpisali su ekskluzivni ugovor sa diskografskom kućom Croatia Records pod čijim je okriljem upravo objavljen najnoviji singl "Nema te".

Gavrani su obiteljski bend koji je prvotno okupljen kako bi u Australiji promovirao zajedničku ljubav prema hrvatskoj glazbi. Nakon što su u Melbourneu 2017. godine osnovali bend, tata Mijat s kćerkama Jasminom i Tamarom održao je brojne nastupe po klubovima australske hrvatske zajednice. Sastav je u kratkom vremenu pridobio naklonost tamošnje publike te prilike da nastupe kao predgrupa zvijezdama iz domovine - Općoj Opasnosti, Lani Jurčević, Jeleni Rozgi i Zaprešić Boysima.

Glazbu za "Nema te" potpisuje cijeli bend, dok je za aranžman zaslužna Tamara, koja s Mijatom supotpisuje tekst. Glavni vokal Gavrana je Jasmina, Tamara je drugi vokal te svira gitaru, bas, klavijature i perkusije, dok je Mijat glavni gitarist. Atraktivan spot za novi singl sniman je na području Opatije.

Novi ljetni hit polako osvaja radijski eter, a Gavrani započinju seriju nastupa kojima će se predstaviti široj publici. Sve datume možete pratiti na njihovim mrežama, a ukoliko primijetite najavu koncerta i u vašem gradu, nemojte propustiti uživati u repertoaru sastava koji je pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.