Funk eksplozija u novoj pjesmi The Bastardz

Legendarni funk sastav The Bastardz predstavlja novu pjesmu "Pleši sa mnom", koja stiže u pravo vrijeme za rasplesane ljetne večeri.
 

Prepoznatljiv funk/groovy ritam The Bastardz osvaja na prvo slušanje, a pjesmu prati i spot u režiji Hrvoja Banića (MIB produkcija) u kojem su se Bastardzi provozali u elegantnom oldtimer Mercedesu 280 SEL IZ 1970. godine.
 

"Automobili u spotu su dio svojevrsne tradicije banda koji, uz, naravno, muziku na prvom mjestu, vole i automobile. Tako su kroz naše video spotove prošli razni "specijaliteti" auto industrije poput plavog Cadillaca u 'Pola meni pola tebi', srebrnog Lincolna u 'Luda zbog tebe', zatim produžena limuzina u "Discu" i Mercedes 500 sl u 'It's Universal'. U ovom videu, jednu od glavnih uloga igra Mercedes 280 SEL iz 1970. u kojem smo se provozali s guštom.", ispričao je Zoran Jex Jaeger.

Spot su upotpunili plesači Mario i Paula koji su se pridružili ekipi The Bastardz: Tasha Nataša Petrić (vokal) , Alen Svetopetrić (bas gitara) , Damir Šomen (bubnjevi) , Gojko Tomljanović (klavijature), Ywek Ivica Premelč (sax ), Jex Zoran Jaeger (gitara).

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.