„Što je ljubav“ - Jozo Mikulić novom pjesmom dao odgovor

 

'Što je ljubav' nova je pjesma mladog i talentiranog Joze Mikulića u kojoj na svoj način razotkriva odgovor na vječno pitanje o ljubavi. Svjestan mora 'pravih odgovora' koje nam nude trendovi današnjice, Jozo je pjesmom pokušao dati svoj,

'Ovu pjesmu sam napisao u trenutku kad sam se našao u fazi razmišljanja o životu i ljubavi. Razmišljajući o svemu što nam nudi svijet i mediji, nalazim odgovor u onome što vidim kod običnih „malih“ ljudi, naročito kod djece', rekao je Jozo.

Tako je upravo kroz glavnu ulogu djece u video spotu koji je snimljen za 'Što je ljubav', dao naslutiti što je to za njega ljubav i kako ju sam doživljava, 'Moj osobni doživljaj ljubavi je sva dobrota i ljepota koja se bezuvjetno daruje drugom ili na isti način prima od drugoga. Bilo to u odnosu Boga i čovjeka, mladića i djevojke, obiteljskih odnosa ili iskrenih prijatelja', rekao je Jozo.

Podsjetimo kako je Jozo Mikulić nedavno izdao svoj prvi singl 'Mimosvit', kojim se predstavio široj publici. Svoj glazbeni put započeo je sa petnaest godina sviranjem gitare, a uz nju je ujedno razvijao i pjevačke vještine. Osim gitare, Jozo izvrsno svira ukulele, klavijature i bubnjeve, a svoje prve tekstove i glazbu započeo je izvoditi sa devetnaest godina. Trenutno je na studiju Građevinskog fakulteta u Mostaru, a poznat je i kao izvrstan poznavatelj dobrih sireva i vina.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.