Slavna slovenska jazz atrakcija oduševila publiku trećeg dana festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”

Slavna slovenska jazz atrakcija oduševila publiku trećeg dana festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”

Nakon uspješnih nastupa poznatog gitarista Vlatka Stefanovskog i kraljice sevdaha Amire Medunjanin, u kamenolomu Montraker trećeg dana festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” svoj nastup imali su Perpetuum Jazille. 

Slovenski bend stekao je svjetsku slavu neviđenom kreativnošću i energičnim nastupima na svojim koncertima. Njihov glazbeni repertoar doseže u sfere pop, rock, jazz, blues, funk muzike gdje snažnim ritmovima i bogatim harmonijama stvaraju nevjerojatan ugođaj. Ništa manje se nije moglo očekivati od njih te su ponovo opravdali status jazz atrakcije. Publika je tijekom 1 i pol satnog koncerta uživala u hitovima ABBA-e, Michael Jacksona, The Queen i mnogih drugih legendi. 

Producent i organizator Tomislav Kašljević istaknuo je nakon trećeg dana festivala kako je sretan reakcijom publike na koncert Perpetuum Jazzile: 

“Oni su poznati diljem Europe te naravno da sam priželjkivao kako će i ovoga puta napraviti spektakl za pamćenje. Izrazito mi je drago što je publika pozitivno reagirala na njihov nastup jer je fantastično vidjeti interakciju publike i samih izvođača. Svakako mogu izraziti veliko zadovoljstvo da festival ide u odličnom smjeru, a sigurno će Massimo zaokružiti cjelokupnu priču”. 

Kao što je i sam istaknuo Tomislav Kašljević, zadnjeg dana festivala u Vrsaru (26.09.) nastupit će jedan od najvećih muških vokala u regiji - Massimo. Pred svojom publikom u Istri izvest će svoje najpoznatije hitove, a pjevač je i sam istaknuo kako željno iščekuje nastup. 

Ulaznice možete kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se testirati u sklopu kamenoloma te je potpuno besplatno.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.