Legenda Mišo Kovač snimila nove spotove za četiri hita – pogledajte spot za "Čuvajte mi pismu"

Sljedeći tjedni će definitivno biti u znaku legende Miše Kovača jer će od danas pa u naredna četiri ponedjeljka biti objavljena ukupno četiri spota za njegove hitove. Neke pjesme će po prvi put dobiti vizualnu priču, a neke potpuno nove spotove. Pjesme je odabrao sam Mišo, a spotove je snimio u Podstrani i okolici Splita s jednim od sovjih najdražih suradnika Željkom Petrešom. Prvi na redu hit je "Čuvajte mi pismu", objavljen na albumu "Budi čovjek dobre volje" 1999. godine, a koji sve do danas nikada nije imao videospot. 
 

Mišo Kovač i u svojoj 81. godini ne staje, kaže da je spreman za svoju voljenu publiku ponovno stati na veliku pozornicu poput one u Areni Zagreb prije nekoliko godina i zapjevati svoje najveće hitove. Čak 131 hit po njegovom izboru nalazi se i u luksuznoj "Antologiji" objavljenoj za Croatia Records 2020. godine. Najbogatije izdanje posvećeno Miši dugo se nalazilo na listi najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj čime se još jednom potvrdilo kako ova glazbena legenda živi vječno. 

Svojoj publici Mišo će pokloniti četiri videospota, a neposredno nakon snimanja u Splitu ga je posjetila i CMC televizija koja je snimila ekskluzivni intervju. Specijal posvećen legendi hrvatske glazbe Miši Kovaču moći ćete uskoro pogledati na CMC televiziji. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.