Vannina "Pjesma o tebi" već nekoliko tjedana na prvom mjestu top liste najemitiranijih singlova

Vannin akutalni singl "Pjesma o tebi" već je nekoliko tjedana na prvom mjestu Top 40, službene top liste najemitiranijih domaćih singlova. Još jedna sjajna autorska pjesma u aranžmanu Gorana Kovačića Vanni je donijela hvalospjeve i razlog za zadovoljstvo, tim više što ove godine obilježava 30 godina svoje glazbene karijere. U organizaciji Narodnog radija, Vanna će prvi put proslaviti svoju veliku obljetnicu u zagrebačkoj Areni, čemu se iskreno veseli i pomno se priprema. U subotu, 5. veljače 2022. godine Vanna će u pratnji sjajnih glazbenika pripremiti pravi koncertni spektakl pjevajući hitove koji su obilježili njenu karijeru.
 
"Ponudit ću najbolje od sebe. Imam osjećaj da mi sad ljudi vjeruju. Trideset godina je puno i napravit ću presjek svega što sam dosad napravila i potrudit ću se pjevati sve one pjesme koje publika voli. Odlično funkcioniram sa svojim bendom i tu energiju osjeti i publika, a što se tiče Arene, za mene su svi koncerti jednako veliki. Velik mi je bio i koncert u 'Dnevnom boravku' jer se stvorila jedna fenomenalna atmosfera. Ne krijem zadovoljstvo ni što su moje autorske pjesme tako dobro primljene. Mame mi često šalju videa u kojima njihova djeca pjevaju pjesmu Puna memorija. Pomislim kako je to lijepo što će im baš ta pjesma značiti jednog dana kad odrastu", rekla je Vanna.
 

Mnogi još pamte veličanstveni koncert "Ispuni mi želju" u Lisinskom kojim je Vanna obilježila 25 godina svoje karijere i kada je u pratnji Zagrebačke filharmonije, pod dirigentskom palicom Zdravka Šljivca, podigla publiku na noge svojim pjesmama i zavidnom energijom. Bio je to i prvi put da je publika čula njene pjesme bez uobičajenih instrumenata: električnih gitara, bubnjeva, bas gitare i klavijutura. No, baš ovi instrumenti uz naravno još poneka glazbena iznenađenja bit će okosnica koncerta u Areni. Uz vrhunske glazbenike i pregršt hitova, uključujući i prošlogodišnji veliki hit "Puna memorija" po kojem je nazvan koncert u Areni te aktualni "Pjesma o tebi", Vannin koncert na najljepši način najavljuje povratak publike u velike koncertne prostore.

Foto: Matea Smolčić Senčar


Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.