Mia Negovetić: Mlada hrvatska pop zvijezda u neočekivanom coveru velikog hita kultne grupe ET

Moramo priznati, mislili smo da veliki hit ET-ja "Ja ti priznajem" nikada neće zvučati dobro kao u originalnoj izvedbi Vanne dok je bila dio ove kultne dance grupe devedesetih, ali nas je sjajna Mia Negovetić razuvjerila. Čuli smo je u klasičnim i modernim pop izdanjima, pjevala je na hrvatskom i engleskom, osvojila pozornicu Dore, ali je sve do sada nismo uspjeli čuti u ovakvom emotivnijem, a u isto vrijeme iznimno cool istupu. 
"Glazba nema granica i uvijek se možeš igrati. Vannu obožavam, slušam je cijeli život i velika je čast što imam priliku prepjevati nešto njeno. Sve je super ispalo i jako sam zadovoljna", kaže Mia i otkriva kako je na snimanju spota bila sjajna atmosfera te je ozbiljan rad prošao i uz puno smijeha. Spot je radio Tin Majnarić.

"Ja ti priznajem" stiže u aranžmanu Gorana Kovačića i Vrisak Studija koji nas ponovno odvode u neke nove dimenzije hrvatske glazbe koje otkrivamo kroz projekt CMC Stars. Nela i "Nek ti bude kao meni" Nine Badrić, Kristian Marolt i "Ne daj" Natali Dizdar, Damir Kedžo i "Vatra i led" Colonije, a niz nastavlja Mia Negovetić pjesmom "Ja ti priznajem" ET-ja. Na sve emocije pjesme Mia je pridodala i svoj nježan, ali u isto vrijeme prodoran vokal nevjerojatnih sposobnosti. Ako je suditi prema ovoj pjesmi onda je jasno da smo dobili predvodnicu nove generacije ženskih vokala o kojoj će se dugo pričati i koja će svakom novom izvedbom oduševljavati.

Samo je pitanje vremena što će nam sljedeće pripremiti Mia Negovetić, ali ćemo još jednom priznati - "Ja ti priznajem" odlično joj stoji!

Foto: Karla Matulina

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.