Igor Delač objavio album "Samo za vas" s najemitiranijim domaćim singlovima

Novi album Igora Delač "Samo zbog vas" od danas je u prodaji. Na njemu se nalazi čak osam najemitiranijih domaćih singlova koji su i po nekoliko tjedana bili na 1. mjestu najrelevantnije top liste, HR Top 40. Za poznatog osječkog glazbenika streloviti uspjeh započeo je suradnjom s producentskim timom Hit Factory koji čine Miroslav Zečić i Ivan Zečić, a prva pjesma koja je označila zaokret u njegovoj karijeri bila je pjesma "Budan". Pop pjesma modernog aranžmana na najbolji je način prenijela Igorovu energiju i predstavila ga na način na koji je oduvijek htio. Osvojila je mnogobrojnu publiku, a sljedeće "Ljubav", "Istina u tami", "U krvi si", "Previše sam tvoj" i u "Ritmu ljubavi" samo su potvrdile da je suradnja s novim producentskim timom pun pogodak za glazbenika koji je svoju karijeru gradio u grupama Starfish i Prva liga, a samostalnu karijeru započeo 2016. godine albumom "Samo ljubav".  
 

Nevjerojatan uspjeh svakog singla prekinut je prošle godine kada je Igor doznao i za tešku zdravstvenu dijagnozu. Odlučan u borbi protiv teške bolesti potpuno se posvetio svom ozdravljenju, a prije par mjeseci nakon potvrde da je bolest zaustavio, objavio je pjesmu "Samo zbog vas" s kojom ponovo osvaja 1. mjesto top liste najemitiranijih domaćih singlova. Aktualna pjesma posveta je i zahvala svima onima koji su ga podržavali u odlučnoj borbi protiv zloćudne bolesti, ona nosi najposebniju i najiskreniju priču pa je po njoj nazvan i njegov novi album. Uz već dobro poznate hitove na albumu se nalaze i četiri posve nove pjesme: "Prvi ples (Do posljednjeg daha)", "Ne zaboravi", "Dušo, bori se" i "Sve bi dao". 

Igor Delač sjajan je glazbenik, rekreativni trkač te vječiti entuzijast. Upravo ta pozitiva i iskrenost ključ su njegovog uspjeha, a to potvrđuje i album "Samo zbog vas", jedan od najboljih pop albuma ove godine. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.