Vlado Bašić predstavlja intimni božićni singl "U ove dane božićne"

Najpoznatiji po svojoj sentimentalnoj hit pjesmi "Ćaća", u suradnji s TS Evergreen, Vlado Bašić se zadržao na istoj tematici i ponovno će dirnuti srca svih koji poslušaju njegov novi božićni singl.

Glazbu potpisuje Mirko Šenkovski - Geronimo, jedan od najtraženijih autora u regiji. Emotivni tekst napisao je Matija Gabrić za kojega sad već možemo reći da ima reputaciju pisanja pjesama koje dopiru do srca slušatelja. Aranžman je zasluga profiliranog tamburaša Vlade Bašića, a sve zasluge za videospot idu Olivieru Tomečeku. Time je za nastanak ove božićne pjesme ostvarena suradnja kvalitetnih slavonskih glazbenika i prijatelja koja će ovaj Božić učiniti intimnijim nego ikada do sada.
 
Vlado je dobitnik brojnih nagrada među kojima je i "Večernjakova domovnica za najpopularnijeg hrvatskog glazbenika u iseljeništvu", što ima velik značaj po pitanju ovog singla. Mnogi se ovoga Božića neće moći vratiti u domovinu zbog pandemije koronavirusa, a upravo taj osjećaj je poslužio kao inspiracija za ovu emotivnu pjesmu.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.