Van Gogh objavio spot za akustičnu verziju pjesme "Mama" s koncerta održanog u Kombank Dvorani 2019. godine

"Spot za akustičnu verziju pjesme 'Mama' najava je akustičnog koncerta grupe Van Gogh u kojem će publika uskoro imati priliku uživati na YouTube kanalu benda i putem malih ekrana diljem regije, kao i najava nadolazeće koncertne sezone grupe Van Gogh", poručuje frontman Zvonimir Đukić Đule.
 
Da hit ne odolijeva vremenu, a ni aktualnim glazbenim trendovima, govori i najnoviji spot za pjesmu "Mama" (s albuma "Strast" iz 1993. godine) snimljen na akustičnom koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani u ožujku 2019.godine.
 
Publika koja je bila na koncertu imat će priliku iz novog ugla doživjeti atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj glazbeno-scenski spektakl imat će priliku uskoro na istom mjestu uživo čuti bend.
 
"Ovaj spot, između ostalog, najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponijela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava", ističe Đukić.
 
Na koncertu su, podsjetimo, u akustičnoj verziji bile izvedene pjesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i: "Viline vode", "Mama", "Za godine tvoje", "Opasan ples", "Tanka nit", "Klatno", "Nešto vuče me dole", "Da li zna", "Kolo", "Anđele moj brate" i mnoge druge.
 
Spot za akustičnu verziju pjesme "Mama" samo je uvod u ekraniziranu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitirana na televizijskim kanalima u regiji u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na službenom YouTube kanalu grupe Van Gogh.
  
Vrlo kreativan tijekom čitave pandemije, Van Gogh je poslije radijskih singlova s novog albuma, pjesama "Za suze nema vremena" i "Više te ne volim ko pre" kao i spotova za pjesme "Možda baš sad", "Gotovo je sve" i "Emotivno miniran", u lipnju 2021. godine objavio i spot za pjesmu "Kakvo divno veče" s aktualnog studijskog albuma "More bez obala". Također, imao je i aktivno koncertno ljeto svirajući diljem regije. Istovremeno, sredinom rujna objavljen je spot za pjesmu "Zrno čarolije" Zvonimira Đukića Đuleta, ispred humanitarne Fondacije Plan B.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.