U country suradnji Nikolina Tomljanović i Crooks & Straights predstavljaju singl „Želim poći bilo gdje“

Nikolina Tomljanović je uplovila u novu godinu s novom suradnjom, riječkom country grupom Crooks & Straights i  singlom 'Želim poći bilo gdje'. Pjesma je nastala u suradnji s Robertom Bradičićem, autorom glazbe te Dinkom Fazinićem, autorom stihova koji je s Nikolinom Tomljanović surađivao na nagrađivanoj pjesmi 'Volim kako se smiješ' s prošlogodišnjeg Zagrebačkog festivala. 

Grupa Crooks & Straights dolazi iz Rijeke, a utemeljena je u listopadu 1999. godine. Crooks & Straights su svoj najveći dosadašnji uspjeh postigli na 23. europskom natjecanju country glazbe, ”Picnic Country - Europa Country Music Contest”, održanom u Poljskoj 2004. godine osvojivši 1. mjesto. Time su se uvrstili među najveća imena europske country glazbe.

Prpošna i pozitivna pjesma 'Želim poći bilo gdje' priča je o odlučnosti neke osobe koja želi životnu promjenu. Osoba koja se ne miri životom koji je guši i ne ispunjava i odlazi u nepoznato, punim plućima, slobodna. Sloboda, novi nepoznati životni putevi, vremenska neograničenost, odlično pristaju country izričaju u kojem se Nikolina Tomljanović osjeća kao kod kuće: "Neki kažu da se slučajnosti dešavaju, neki kažu da ništa nije slučajno. U svakom slučaju, na svom prvom albumu ‘Put po mom’ imam jednu pjesmu (božićna pjesma, "Pokloni mi zagrljaj", stihovi moga supruga Jakoba Patekara) čiju glazbu potpisuje Damir Matković iz Crooks & Straights, na svom prvom koncertu zvala sam dečke kao goste da zapraše pravi country, a onda su nedavno trebali pjevačicu. Kockice su se posložile i eto mene u bendu. Nastavljam sa svojom solo karijerom, ali me svakako privlači i biti pjevačicom čistokrvnog country benda. Svojom novom pjesmom najavljujem našu dublju suradnju pa tako pjesma ima i svoju englesku verziju koju ću pjevati na koncertima s Crooksima."

Aranžman pjesme je napisao Damir Matković, član grupe Crooks & Straights, a produkciju potpisuje Mladen Srića. Slušajući singl 'Želim poći bilo gdje' nestrpljivo iščekujemo nadolazeće pjesme ove zanimljive suradnje.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.