Galeria i Giuliano novom pjesmom i spotom „Slikar“ svima pokazali kako napraviti odličnu glazbenu suradnju

Grupa Galeria nakon što se vratila na scenu pjesmom i spotom „Ispod pokrivača“ koju izvodi s Tedijem Spalatom, sada je s Giulianom pripremila novi hit u koji je nemoguće ne zaljubiti se

Početak proljeća osim sunca i toplog vremena donio je sa sobom i jednu odličnu glazbenu suradnju. Splitska grupa Galeria ovog je puta snage udružila s Giulianom, mnogima omiljenim dalmatinskim pjevačem. Tako je nastao novi glazbeni hit "Slikar".

Za glazbu nove pjesme zaslužan je Miro Alduk. Denis Batinović napisao je tekst koji neodoljivo odgovara glazbi, a režiser spota Matko Petrić zaokružio je cijelu ovu glazbenu priču. Spot je sniman u splitskom studiju "Propeler" Jana Ivelića.

Miro Alduk o pjesmi je rekao:

Pjesma "Slikar" je drugi po redu singl splitske grupe Galeria sa skoro nadolazećeg albuma "Galeria - Friends". Ovaj put ulogu glavnog vokala preuzeo je sjajni Giuliano, a kao gost na klavijaturama sudjeluje vrhunski klavijaturist Kristian Terzić. Nadamo se da će se pjesma svidjeti slušateljima.

Giuliano je poručio: Uživajte! Ovo je stvarno dobro.

Ako je suditi po pjesmi "Slikar" te pjesmi "Ispod pokrivača" koju su snimili s Tedijem Spalatom, album "Galeria - Friends" koji uskoro izlazi zadovoljit će sve željne dobre glazbe.  Ljubav kao inspiracija te dalmatinski pop, rock zvuk uz notu jazza glavne su karakteristike novog albuma. Na njemu će slušatelji, osim Giuliana i Tedija, moći čuti i Gorana Karana, Harija Rončevića, Alena Nižetića, Petra Dragojevića, Ivu Jagnjića i Dadu Topića.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.