Vjeko i Ivan Dečak zamijenili pjesme: „Gorim“ i „Neka zvona zvone“ u novom ruhu

Vjekoslav Ključarić - Vjeko i Ivan Dečak u novom mashupu odlučili su zamijeniti pjesme i otpjevati hitove jedan drugog. Vjeko je ovom prigodom izveo Vatrinu dobro znanu pjesmu "Gorim", a Dečak Vjekin prošlogodišnji hit "Neka zvona zvone"

Kako je do ove spontane suradnje došlo otkrio je Vjeko:

"Do suradnje s Dečakom je došlo skroz spontano. Nazvao sam ga i pitao želi li samnom napraviti neku vrstu mashupa gdje ja pjevam njegovu i on moju pjesmu te mu se ta ideja odmah svidjela i vrlo brzo smo sve dogovorili. Snimali smo u studiju kod Skansija gdje je bilo fenomenalno, a bili smo i u društvu mojih dugogodišnjih suradnika Miroslava Lesića i Brune Kovačića, te mog benda kojeg čine Kristijan Vasilić, Izidor Vasilić, Nikola Celić i Nikola Parčić. Drago mi je da se sve tako spontano izdogađalo i siguran sam da ću ubuduće raditi češće ovakve suradnje."
 

Oduševljenje ovom suradnjom nije krio ni Ivan Dečak:

"Vjeko je po meni jedan od bitnijih likova iz plejade 'Voice grla', ne samo zbog grla nego je on jedan stvarno fantastičan mladić, sjajna osoba i  fenomenalan pjevač, a naaravno fantastični su i svi glazbenici koje smo na ovom projektu okupili. Odlučio sam se u danu kada zapravo ništa ne radim između sjedenja doma ispred televizora i druženja s fenomenalnim glazbenicima i pjevačima za ovu drugu opciju i nisam pogriješio."

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.