Novi spot Tedija Spalata inspiriran istinitom ljubavnom pričom

Život piše najljepše romantične priče, a jedna takva bila je inspiracija za novi spot Tedija Spalata. Bit pjesme „Možda nekog voliš“ savršeno je sažeta u romantičnim kadrovima pod redateljskom palicom Željka Petreša. Za glazbu i stihove zaslužan je Vinko Barčot, a za aranžman Leo Škaro.

Tedi o spotu i pjesmi poručuje:

Evo, izašao nam je i spot za pjesmu „Možda nekog voliš“. Glazbu i tekst napisao je naš dragi Velolučanin Vinko Barčot, a spot je napravio naš dragi Željko Petreš. S radošću smo dočekali premijeru. Pjesma će biti izvedena na Splitskom festivalu. Velik pozdrav od Tedija!

Naime, jedan se tako Hrvat zaljubio u vatrenu Španjolku i ona u njega. Ta je zaljubljenost prerasla u ljubav kojoj ni daljina nije mogla ništa. Savršena je to iskra inspiracije koja je obilježila cijeli spot.

S pjesmom „Možda nekog voliš“ Tedi će nastupiti na Splitskom festivalu koji se sad već neodoljivo približio. Tedi je pozvao sve da dođu i budu dio hrvatske glazbene povijesti koju ovaj iznimno mu drag festival svake godine ispisuje. Jedva čekamo čuti pjesmu uživo.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.