Orginalni ljetni hit potpisuju Baby Babilon feat. Are We M.I. & Lino Rocha: Poslušajte „Indijanku“

Baby Babilon, jedno od najintrigantnijih novih imena na glazbenoj sceni predstavlja "Indijanku" - osvježavajući ljetni hit na kojem su udružili snage s Are We M.I. i Linom Rochom.

"Kako to i inače biva, 'info' ili ideja pjesme dođe nenajavljeno kao ljetna kiša. Tako je i motiv Indijanke u Egiptu došao šetnjom po placu na Kvatriću. Tekst je istog dana bio donekle gotov, a prvi demo je nastao jednog popodneva kod članova Are We M.I. (Petra Tabula i Tin Rašpolić). Krenuli smo sa dubokim motivima i egzotičnim zvukovima acid syntheva. Kasnije smo pod produkcijom Olega Colnaga uveli i ljetni povjetarac (funky gitare, djemba) koji je zaokružio pjesmu da zvuči kao 'dan od izlaska do zalaska sunca.", ispričali su Baby Babilon.

Još jedna suradnja dogodila se iznenadno i spontano, kada je njihov dugogodišnji prijatelj Lino Rocha pristao na projekt. Pjevač, tekstopisac, voice actor i glumac iz Venezuele, portugalskog podrijetla, odrastao u UK-u. Ne samo da je pjevao, već je i napisao tekst na španjolskom. Njegova kreacija obgrlila je glazbeni izričaj Baby Babilona.

Pjesmu prati i pitoreskni video spot koji režijski potpisuje Tvrtko Vidokk Barišić:

"Video spot snimali smo na Rabu, gdje su uvjeti bili pakleni, te na ulicama Zagreba pod dirigentskom palicom snimatelja i režisera Tvrtka Vidokk Barišića. Jako nam je drago da smo surađivali i sa plesačicom Dorom Sarikayom koja je spotu dala predivnu plesnu i misterioznu notu. Također se zahvaljujemo Tei Pavec na šminkanju te Leu Anđelkoviću na 'audio make up-u'."

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.