Nenad Vetma i klapa Podvorje spremni su za festival Melodije hrvatskog juga

Nenad Vetma, poznati splitski glazbenik, objavio je novu pjesmu "Majko naša" koju će uživo predstaviti na festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu, 12. kolovoza. Uz njega će nastupiti i klapa Podvorje s kojom Vetma surađuje po prvi put.
 
"Članove klape upoznao sam prije dvije godine, odlično pivaju i odlični su ljudi. Dosta smo se družili i privatno i odlučili smo prvom prilikom surađivati. Pjesmu 'Majko naša" snimio sam solo, ali sam je nekako uvijek čuo u višeglasju pa sam je odlučio ponovo snimiti. Sretan sam što ju je žiri odabrao i veselim se festivalu u Opuzenu", rekao je Vetma.  
 
Iako je svoju glazbenu karijeru započeo na Splitskom festivalu  1987. godine, Nenad Vetma zadnjih je nekoliko godina vjeran festivalu na jugu Hrvatske na kojem je nekoliko puta pobjeđivao, a prije dvije godine za pjesmu "Za tobom je zaplakalo vrime" dobio je Grand prix.
 
"Imam odličnu autorsku ekipu, prije svega autora glazbe i tekstova Milivoja Balića i aranžera Antu Tonija Lasana koji stoje iza pjesme 'Majko naša', ali i ostalih mojih hitova od kojih su 'Busola', 'Mali cvit' i 'Ne umire pisma' s aktualnog albuma 'Moje pjesme, moji snovi', dodao je Vetma.   

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.