Bjež'mo na „Lastovo“ poručuju nam Bruno Filipović feat. Jakša Jordes & Saša Antić

Bruno Filipović, talentirani kantautor s Koručule napisao je izvornu ljetnu pjesmu 'Lastovo' i kroz „pismu“ iz druge perspektive prenio atmosferu Dalmacije „u lito“. Šarmu pjesme nisu mogli odoljeti ni Jakša Jordes ni Saša Antić, koji su odmah nakon što su je čuli u demo verziji željeli sudjelovati u njenom daljnjem nastajanju.

Ekipi se pridružio i producent Hrvoje Prskalo koji je sve zaokružio da nam ova duhovita priča bude što ugodnija uhu.

''Pjesma govori o utjecaju ekspandirajućeg turizma na folklor, način života , funkcioniranje malih priobalnih mjesta i sela, te na psihu i život ljudi koji su u miru 9 mjeseci na godinu i 3 mjeseca u apsolutnom neorganiziranom preinvazivnom kaosu. Pjesma govori o izgubljenom raju i traženju zadnjih mrvica neotkrivenog spokoja, kakvog je Dalmacija izvorno predstavljala.'' – rekao je Bruno za novi singl 'Lastovo'.

Glazbu i tekst napisao je Bruno Filipović, zajedno s njim Saša Antić potpisuje aranžman, a mix i mastering Hrvoje Prskalo.  

Kadrove spota snimio je i scenirao Dimitrij Medvedov, produkciju potpisuje Skygorilla, a snimatelj Saše Antića je Dragan Đokić. 

U spotu su glumili Bruno Filipović, Jakša Jordes Kriletić, Saša Antić, Ranko Ivelja, Dinko Fazinić i Dejan Čirjaković kojeg smo mogli upoznati u popularnom serijalu 'Državni posao' koji se emitira u Srbiji preko 15 godina i ima milijunsku pratnju.

Ekipa je napravila odličan posao sve je tu - ljetno raspoloženje sa kapljicom realnosti, zezancije i ironije. Pozitivna energija kreativnosti izlazi kroz svaku strofu pjesme dok se Bruno, Jakša i Saša izmjenjuju u vokalnim dionicama.

Kako kažu „...treba poći da guštan“, a vi ovo ljeto guštajte uz 'Lastovo'!

 

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.