Klapa Rišpet: „Lipo mi je tu“ - zasjeo na prvo mjesto četrdeset najemitiranijih, HR top 40

Klapa Rišpet, koja osvaja na prvu i gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim svakim novim glazbenim uratkom,  novim ljetnim hitom 'Lipo mi je tu' osvojila je sam vrh ovotjedne nacionalne top ljestvice najemitiranijih, HR top 40. Glazbeno osvježenje  'Lipo mi je tu' autorski potpisuje već uigrani tim koji je zajedno iznjedrio brojne pjesme, pa tako glazbu potpisuje Pero Kozomara, stihove Sanja Tafra, a za aranžman i produkciju je zaslužan iskusni Leo Škaro.

Već u drugom tjednu po izlasku nove pjesme, Rišpetovci su zabilježili veliki ulaz i to na visoko četvrto mjesto, a samo tjedan iza su na samom tronu HR top 40, što je najviša pozicija do sad koju su zauzeli, i sve ih to čini beskrajno sretnima i ponosnima, ''Lipo nam je tu – na prvom mjestu HR topa 40! Jako smo sretni i počašćeni što je naš ljetni singl zauzeo prvo mjesto. Za Rišpet je ovo, nakon svih nagrada, ujedno prvi put da smo osvojili veliku hrvatsku top listu slušanosti. “Lipo mi je tu” je jedna pozitivna pjesma za totalno ležerno i opušteno ljeto u kojem ćete na sve probleme samo odmahnuti rukom i reći: “Niman niti mrvu volje!” Hvala našim redovitim suradnicima, Sanji Tafri na tekstu za koji sam napravio glazbu i Leu Škari za aranžman – čini se da smo zajedno složili pravi ljetni hit. Hvala i glazbenim radio urednicima koji su prepoznali zarazni ritam pjesme, a posebno veseli što vidimo da se i slušateljima uvlači pod kožu i postaje dio njihovih nezaobilaznih playlista za chillanje'', zaključio je Pero Kozomara

No to nije sve, dobro pripremite glasnice jer ćemo upravo s ovom ekipom zajedno pjevati i stvarati nezaboravne, vesele i rasplesane uspomene i to u Opatiji 28.07., potom 11.08. u Šibeniku na tvrđavi sv. Mihovil, te 18.08.na Sustipanu u Splitu. 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.