Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Lu Jakelić

Mjesec dana dijeli nas od šestog izdanja najvećeg slavonskog pop i rock festivala na koji stiže Lu Jakelić. Svojim autentičnim autorskim rukopisom donijela je osvježenje na domaću glazbenu scenu, a svojom glazbom začinit će kraj ljeta u Slavonskom Brodu. Dobar glas daleko se čuje pa je nemoguće ne znati za slavonske specijalitete. Isto vrijedi i za glazbu: Lu Jakelić Slavonci već dugo zovu u svoje krajeve. 

"Jako se radujem, ne samo zbog nastupa nego zbog svega oko festivala. Konačno mogu reći da dolazim tamo jer me na društvenim mrežama već dugo traže i zovu. U Slavonski Brod dolazim s bendom po prvi puta. Vesele me dobri i srčani ljudi s kojima sam uvijek imala dobrih iskustava, a naravno, veseli me i hrana. Izvest ću kantautorske pjesme koje ljudi najčešće traže i one koje uživo nisu imali prilike čuti zbog pandemijske pauze koja nas je sve zadesila", rekla je kantautorica.
Za nastup u Tvrđavi Brod Lu će odabrati najbolje od najboljeg, počevši od uspješnica s albuma prvijenca "Sve o čemu sam šutjela" do novih singlova kojima najavljuje drugi studijski album "Šesto čulo". Jesen će za Lu biti u znaku novog albuma, a posljednji vikend u kolovozu u mirisima slavonskih delicija i CMC 200 Slavonija Festa.

Foto: Nikola Grabovac

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.