CMC 200 Slavonija festa: Vanja i Nešvil Funk nastupaju na domaćem terenu

Oni su poznati po tome što na svojim koncertima bacaju kulenove seke, a imaju i pjesmu u kojoj kratko, otvoreno i jasno kažu "Daj mi pare". Bit će to premijerni nastup sjajnog mladog kolektiva Vanja i Nešvil Funk na pozornici CMC 200 Slavonija Festa koji je za njih sjajna prilika i platforma da se pokažu pred širom publikom. Ista ta publika na nastupu benda može očekivati njihove omiljene stvari s albuma "Vanj Love".

"Izdali smo album za Croatia Records i tako ostvarili naš san. Nekoliko mjeseci koji su iza nas po pitanju koncerata bili su fantastični. U Slavoniji nas jako dobro prihvaćaju, a jedva čekamo doći u Slavonski Brod i pokazati šta znamo. Prve tri stvari koje mi padaju na pamet kad spominjem CMC 200 Slavonija fest su rakijica, Nešvil Funk i ljepota ovog kraja. Vidimo se tamo", rekao je frontmen Vanja.
 

Vanja i Nešvil Funk su na 1. april za Croatia Records objavlili album "Vanj Love" koji svojim britkim i šaljivim hip-hop tekstovima u slavonskom stilu, te plesnom, a ponekad i emotivnom funk glazbom, privlači pozornost publike koja će u velikom broju podržati nastup svojih miljenika na ovogodišnjem izdanju CMC 200 Slavonija festa.

Foto: Phantography

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.