Pjesma „Tvoja mirna luka“ Sabrine Hebiri dobila službeni lyric video

Pjesma "Tvoja mirna luka" s kojom se Sabrina Hebiri predstavila na 25. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku dobila je službeni lyric video. Predivnu baladu s mediteranskim štihom otpjevala je proteklog vikenda u pratnji autora glazbe, Željena Klašterke na gitari. Stihove Sabrininog novog singla potpisuje Vjeko Alilović, a aranžman Igor Kotal.

Nakon što je završila s nastupom na šibenskoj pozornici Sabrina je oduševljeno rekla: "Toliko mi je lijepa ova pjesma da bih sad ponovo izašla na pozornicu i stalno je pjevala. Osvojila me na prvu, jednostavno je sve pogođeno od teksta, glazbe do aranžmana. Drago mi je da ju je i žiri prepoznao i da sam dobila priliku nastupati u predivnom Šibeniku sa svojim kolegama."

Kako je došlo do suradnje sa Sabrinom, objasnio je skladatelj Željen Klašterka: "Kroz cijelu svoju skladateljsku karijeru tražio sam suradnju sa sjajnim pjevačima, a Sabrina je sigurno jedna od najboljih pjevačica novije generacije. Impresioniran sam njenim glasom i autentičnom pojavom. S autorom teksta, Vjekom Alilovićem sam prvo zamislio da pjesma bude na čakavskom, ali smo naknadno odustali od te ideje i shvatili da pjesma ima odličnu atmosferu za Dalmatinsku šansonu i nismo pogriješili. Sabrina ju je izvela senzualno, baš onako kako smo zamislili."

Na pitanje hoće li još surađivati sa Sabrinom, dodao je: "Imam u pripremi još jedan odličan blues, ali ćemo prvo dati prostora pjesmi 'Tvoja mirna luka' obzirom da je dobila odlične kritike publike."

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.