Pjesma „Zagrli me“ Harija Rončevića s ovogodišnjeg Splitskog festivala napokon je dobila romantičan novi spot

Zagrljaj je bio glavna inspiracija Hariju Rončeviću za njegov najnoviji hit „Zagrli me“ s kojim je oduševio publiku na Splitskom festivalu. Hari je i ovog puta napisao neodoljive stihove i glazbu, a na aranžmanu je s njim surađivao Albert Limić. Na radost publike, pjesma je sada dobila i spot. Kadrovi savršeno pristaju romantičnoj atmosferi pjesme, a za njih su zaslužni Luka Ištuk i Luka Grgić.

Povodom izlaska spota Hari je poručio:

Evo, napokon je snimljen spot za pismu sa Splitskog festivala ”Zagrli me”. Drago mi je da smo sada po završetku lita snimili i taj spot. Meni se jako dopada, a pogotovo zato što sam cilo lito praktički bio na moru, uz more… Tako da mi je more bilo inspiracija. Željeli smo, snimatelj i ja, snimit spot s lijepim kadrovima s kaštelanske obale. Spot je sniman u Kaštelima pa je na neki način i pokazao ljudima kako tu može bit romantično i lijepo. Prikazan je i mladi par. Tu se čak događa i jedan rastanak, ali ne za stalno. Na kraju se oni ponovno pomire i završavaju zajedno, a valjda do kraja život.

Zagrljaj je simboličan zbog svega što se događalo 2020. i 2021. kada se nismo smjeli zagrlit, kada smo morali bit na metar i pol jedni od drugih. Simboličan je po tom što nas taj zagrljaj uvijek može održati u ravnoteži u ovom turbulentnom vremenu.

Spot u kojem se uz Harija pojavljuje i spomenuti par (Anđela Perković i Renato Rossi) uspio je dočarati čaroliju i ljepotu kaštelanske obale. Uz to, svaki kadar doprinio je romantičnoj atmosferi koja čini savršen spoj uz pjesmu „Zagrli me“.

Redatelj spota Luka Ištuk nadodaje:

Mislim da sam promatrač može kroz fotografiju spota osjetiti tu dobru emociju, osjećaje i sjećanja na ljetne trenutke u ovom kontekstu, kao i što sama Harijeva pjesma pjeva. Svi imaju trenutke u svom životu kroz koje ih ova pjesma može vezati. Isto tako, zadovoljstvo je i poseban doživljaj raditi s Harijem. Posebno na ovoj pjesmi u kojoj smo naglasili taj emotivni trenutak ljeta.

Ova romantična glazbena priča prenijela i lijepu poruku o načinu kako pristupiti životu i problemima. U tom je kontekstu Hari svima poručio:

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.