Sandro Bastiančić i Ana Kabalin predstavljaju duet „Dan kao san 22“

'Dan kao san 22' inkarnacija je hita riječkog En Facea 'Dan kao san', i novi singl s debitantskog kantautorskog albuma Sandra Bastiančića „Šlager sezone“.

„Šlager sezone“ zbirka je od deset skladbi „osunčanih melodija, zamamnih višeglasja i poetike koju su proslavili glazbenici poput Jamesa Taylora, Jacksona Browna, Davida Crosbyja...“, a 'Dan kao san 22' pjesma kojom Sandro zatvara poglavlje svog prvog solističkog ostvarenja.

Nova verzija mekša je, sjetnija i polaganija, a originalni vokal Martine Štritof zamijenila je izvrsna Ana Kabalin. Melodije usne harmonike i Sandrove produžene ruke – gitare - ovaj put akustične, nose 'Dan kao san 22', a Dino Ivelja doprinio je zvukom kotrabasa. „Odličnim izmjenama vokala te potom i dvoglasjem, Sandro i Ana izgradili su još jednu divnu pjesmi o sretnoj ljubavi.“

Video spot kojeg potpisuje Dinko Čvorić – Doringo gledatelju prenosi dio ugodne i opuštene atmosfere s promocije albuma u omiljenom riječkom okupljalištu Dnevni boravak.

Singl 'Dan kao san 22' i cijeli album „Šlager sezone“, majstorske su ljubavne pop-rock izvedbe Sandra Bastiančića i niza prijatelja i kolega koji su svojim izvedbama obogatili njegovo prvo kantautorsko djelo.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.