'“Dobri momci i oni iz Brazila'“ novi je glazbeni projekt Počinitelja

„Dobri momci i oni iz Brazila“ novi je glazbeni projekt Počinitelja koji sadrži tri nove pjesme: 'Momci iz Brazila', 'Političar' i 'Stranački vojnici'. Ova rock grupa i dalje piše i izvodi pjesme na svoj specifičan glazbeni način, a autor Damir Malnar poznat je po oštrim tekstovima i oštrim rifovima te uvijek prenosi raspoloženje „običnih“ ljudi pogođenih teškom situacijom u kojoj se nalazimo.

Glazbeno i tematski 'Dobri momci iz Brazila' svojevrsni je nastavak „Domoljubne trilogije“ objavljene 2018. godine: ''I dok se „Domoljubna trilogija“, uz „Izbore“ i „Trodiobu vlasti“, bavila „Omiljenim neprijateljem“, ovdje su Dobrim momcima, opjevanim u pjesmama „Političar“ i „Stranački vojnici“, pridruženi njihovi omiljeni prijatelji „Momci iz Brazila“. Pritom, naravno, sličnosti s filmom „Dobri momci“ (1990.)  i romanom „Momci iz Brazila“ (1976.) te istoimenom filmom (1978.) nisu nimalo slučajne.'' – rekao je Damir Malnar.

Damir Malnar autor je glazbe, tekstova i aranžmana za sve tri pjesme. Na pjesmi 'Stranački vojnici' aranžman, uz Damira Malnara, potpisuju i Renato Međurečan te Robert Kamenečki. Sve tri pjesme producirao je Žan Jakopač.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.