Jurica Pađen & Aerodrom najavljuju bogatu koncertnu sezonu

Jurica Pađen & Aerodrom miljenici su domaće publike, o čemu svjedoči velik broj emitiranja u radijskom eteru, ali i na platformi Spotify, gdje ovaj sastav broji više od 140 000 posjeta mjesečno. Na krilima posljednjeg singla "Kad si već na nogama", i ususret novom studijskom albumu, bend je najavio iznimno bogatu koncertnu sezonu u Hrvatskoj i regiji.

9. lipnja bend će razveseliti brojne obožavatelje na CMC festivalu u Vodicama, nakon čega slijedi koncert u Čačku, 17. lipnja. 2. srpnja publika na Prokurativama moći će uživati u izvedbi novog ljetnog hita na Splitskom festivalu, a turneja se nastavlja koncertima u Sarajevu, 27. srpnja, Zrenjaninu, 11. kolovoza te u Ludbregu, 31. kolovoza. Rujan donosi dva nova koncerta u Lijepoj našoj, 8. u Zagrebu te 9. u Rijeci. Listopad je obilježen dvama koncertima s Makedonskom filharmonijom, koja će se Jurici Pađenu pridružiti 14. u Skopju te 15. u Beogradu. 4. studenoga bend će posjetiti Beograd i pjesmom razveseliti publiku kod koje svaki njihov singl naiđe na sjajne reakcije.

Jurica Pađen & Aerodrom u raznim konstelacijama djeluju više od 44 godine, a bez obzira na promjene glazbenih trendova nisu prestali isporučivati hitove koji pronalaze put kako do publike, tako i do radijskog i televizijskog etera. Iznimnim tekstovima i melodijama te vrhunskom produkcijom osigurali su status regionalnog rock giganta, isporučivši veliki broj pjesama koje se već sada nalaze u glazbenoj antologiji ovih prostora. Rezervirajte jedan od najavljenih datuma i osigurajte si sjajan provod uz Juricu Pađena & Aerodrom.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.