Singlom „Lice varalice“ Massimo najavljuje novi album „Sada“

Lice varalice
LICE varalice you tube

Singlom „Lice varalice“ Massimo najavljuje novi album  „Sada“

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma „1 dan ljubavi Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Sada, 35 godina od objave prvog izdanja „Sjaj u tami“,  sada, u odnosu na budućnost koja će, sudeći po pjesmama s novog albuma, biti sjajna.


S albuma su dosad predstavljeni singlovi „1000 ljudi“ i „Neka ti plove brodovi“, kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi „Nama se nikud ne žuri“ autora Ivana Dečaka. 
Treći službeni singl s albuma, naziva „Lice varalice“ autora Bruna Kovačića, posljednji uoči izlaska albuma, izvrsna je uvertira u pravu pop poslasticu s ukupno 14 pjesama.  Pjesmu trenutno slušate u radijskom eteru, a aktualan je i lyric video na You Tubeu. Spot za Lice varalice snima se ovih dana i uskoro će biti i njegova premijera.
 
Promocija novog albuma Sada za najvjernije obožavatelje planirana je 30. svibnja u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj ulici u Zagrebu.
Oni koji žele svoj potpisani primjerak albuma, a ne mogu doći na susret s Massimom u Aquarius Music Shop album Sada mogu naručiti preko stranice www.cedeterija.com i do 30. svibnja bit će im dostavljen na njihovu adresu.
Pet sretnika koji naprave prednarudžbu albuma do 25. svibnja biti će pozvani na ekskluzivnu promociju albuma za Massimove najbliže suradnike i prijatelje koja će se održati 29. svibnja.

Spot pogledajte nahttps://youtu.be/AiCItvb3E3I

Emil Makovička
foto: Aquarius Records

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.