Hari Rončević ima novi spot

Majstor ljubavnih stihova Hari Rončević ove je godine proslavio 30 godina glazbenog rada za vrijeme kojeg je nastalo mnoštvo hitova. Ovog ljeta opusu je pridružio i pjesmu “Zbogom, ljube”.

S pozornice Melodija Jadrana do srca publike
Hari stoji iza svake note i stiha svojih pjesama. Iako, kako kaže, za to nema recepta, vodi se idejom da se pjesme, prije svega, moraju svidjeti njemu kao autoru. Inače glazbeni rad nema smisla. Tako je nastala i pjesma "Zbogom, ljube" koju je nedavno predstavio na Melodijama Jadrana u predivnom ambijentu splitske Galerije Meštrović. "Ova pisma ima lipu melodiju, dobar tekst i odsvirana je odlično", opisao ju je splitski kantautor koji je prvom izvedbom nove pjesme oduševio publiku.

Spot snimljen u Splitu 3
Spot za pjesmu "Zbogom, ljube" nastao je pod redateljskom palicom Slavena Jurića. Kadrovi su prožeti urbanom atmosferom kvarta Split 3 koja je dala posebnu dubinu priči o kraju jedne ljubavne veze što je i glavni motiv pjesme.

"Spot smo snimali u ranu zoru, dok je Split još spavao", rekao je Hari dodavši: "Željeli smo tako uhvatit tu jednu urbanu ljepotu Splita kad nema gužve i mislim da smo to uspjeli." Pozvao je sve da bace oko na spot i prosude sami.

Foto: Slaven Jurić

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.