„U kamenim snovima“, nova glazbena priča Miljenka Milinovića Miće

Poseban i na svoj način drugačiji od svih kada je sviranje u pitanju, gitarista Miljenko Milinović Mića, publici se do sada predstavio sa dvije skladbe 'Red and blue' i 'Dječja igra'.

'Bottle neck' način sviranja, postao je itekako prepoznatljiv za Miljenka, čiji je dosadašnji rad postao inspiracija mnogima. Da su glazba i gitara njegove velike ljubavi, odavno je poznato, a svakim novim uratkom to još jednom itekako potvrđuje. Rano se zaljubio u jazz, a također zavolio je i rock.

Ovih dana stiže nam nešto potpuno nove iz kreativne radionice Miljenka Milinovića Miće, skladba 'U kamenim snovima'.
'Cijelu priču opisao bi kao uradak laganijeg tempa, meditativne tematike, uz naravno neizostavan gitarski štih koji se provlači cijelo vrijeme. Autor glazbe sam ja, dok je aranžman zajedničko djelo Zvonimira Domazeta i moje malenkosti. 'U kamenim snovima' nastala je za neki moj osobni gušt, kao neka vrsta odmora i relaksacije, a vjerujem da će tako biti i mnogim slušateljima, što me već sada i raduje.', poručio je Miljenko.

Ono što svakako valja istaknuti, je i video spot koji prati ovu priču. Sam video zamišljen je kao izložba uradaka poznatog fotografa Dražena Lapića, a nosi ime kao i sama skladba 'U kamenim snovima'.
Tako je od izložbe samih fotografija, koje su nastale na prekrasnim lokacijama otoka Paga, napravljen video spot.

Nažalost, cijenjeni Dražen Lapić preminuo je samo tjedan dana nakon završetka spota. 

Opustite se uz novu glazbenu priču 'U kamenim snovima' Miljenka Milinovića Miće i uživajte u prekrasnim prirodnim kadrovima - https://www.youtube.com/watch?v=rz3T-4NLfUc

Autor glazbe: Miljenko Milinović Mića
Autor aranžmana: Zvonimir Domazet/Miljenko Milinović Mića
Glazbeni producent: Zvonimir Domazet
Tonski snimatelj: Zvonimir Domazet

Video: Dražen Lapić
Foto: Vedran Raos

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.