Novi singl Sachera: „Morska trava“

"Anti-propaganda rekreativne upotrebe. Isto, strah iz djetinjstva (da ti ga nekaj ne zgrabi dok plivaš iznad). Isto, posljedica svakodnevnog zvocanja moje bake, 'Kaj ti furt moraš biti nekaj ekstra?' - ići na more između Sisveta i Nove Godine.”, tri su stvari koje Srđan Sacher ima za reći o novom singlu benda SACHER.
 
A zaozbiljno, song „Morska trava” je uletio kao padobranac pred kraj snimanja novog albuma, „Stara slava”. Kako tu ne spada, jer su na albumu samo remake-ovi starih stvari, objavljujemo ga preko reda. „Pjesma nam se dopala pa nismo htjeli čekati da dođe na red. S obzirom da je Stara slava dupli album, to bi moglo potrajati godinama.”
 
Uz članove benda, Miljana Bakića, Ivana Beuca, Dragana Brkljačića i Filipa Riđičkog, Sacheru se ovaj put pridružilo dosta gostiju. Na udaraljkama je Tin Brkljačić, a puhače instrumente sviraju Igor Pavlica - truba, Damir Prica Kafka-Capri – tenor i sopran saksofon, Nikola Santro - trombon i Jurij Novoselić, koji je za njih napravio i aranžmane – tenor i alt saksofon. Zrikavci su naši domaći, snimljeni ljetos na Visu i Lastovu.
 
Za produkciju, miks i mastering zaslužan je Zvonimir Dusper-Dus, a autorica spota i ovaj put je Branka Sacher.

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.