Nova pjesma Rišpeta „Ako sutra odeš“

Ususret rasprodanom koncertu koji će se održati 12. prosinca u Lisinskom, ekipa iz Rišpeta svoju vjernu publiku odlučila je počastiti novim singlom 'Ako sutra odeš'. Naravno, riječ je o ljubavnoj baladi koja nosi emotivnu poruku o iskrenoj i pravoj ljubavi, a da je tome tako potvrdio nam i 'tata Rišpeta' Pero Kozomara, 'Pjesma 'Ako sutra odeš' je čista emocija, krik ljubavi, jednostavno sreća pomiješana s tugom. Nekima se nikada ne dogodi velika ljubav u životu, i zato ovom pjesmom želimo poručiti svima da guštaju u svakoj sekundi takve ljubavi, ako je pronađu ili ako su je već pronašli'. 

Jaka emocija siguran je put do srca publike, koju je Rišpet oduvijek znao prepoznati i donijeti kroz svaku svoju pjesmu, a sve u suradnji sa sjajnim timom u glazbi, aranžmanu i tekstu. 'Ako sutra odeš' proizašla je iz pera Natalije Tafra Bazina, glazbu potpisuje Pero Kozomara, a sve je upakirao u vrhunski aranžman Leo Škaro kojega s Rišpetom veže dugogodišnja uspješna suradnja. Ova neumorna ekipa može se pohvaliti i video spotom za koji se pobrinuo Željko Petreš, a sve su snimili u prostoru predivnog ambijenta Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu i to pored spomenika na kojem je prvi put u kamenu zabilježeno ime naroda Hrvata, što je za njih bila velika čast. 

 Riječi zadovoljstva učinjenim nije skrivao ni prvi glas Rišpeta, Ivo Amulić, koji nam je ispričao sljedeće o novom uratku, 'U ovoj našoj novoj pjesmi dotakli smo se, na nježni način, one vječite izreke, a to je da "godine nisu važne". Dok sam se upoznavao sa tekstom prije snimanja, ne znam zašto, ali prolazila mi je mislima Matoševa "Djevojčici mjesto igračke", pa sam je poželio što više raznježiti. Koliko smo uspjeli u tome, naravno, ostaje kao i uvijek na onom koji sluša', zaključio je.

 'Ako sutra odeš' nalazi se i na glazbenim servisima poput Deezera, Spotifya, tidala, Apple Musica.. i mnogim drugima, gdje je možete slušati u svako doba. 

Autor glazbe: Pero Kozomara

Autor teksta: Natalia Tafra Bazina

Autor aranžmana: Leo Škaro

Glazbeni producent: Leo Škaro

Tonski snimatelj: Leo Škaro

 

Foto: Pero Kozomara

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.