Uskoro u kinima - premijera filma Mama Mia, koji je dijelom sniman na Visu

mama mia promo

S velikim se nestrpljenjem ovoga ljeta očekuje premijera filma Mama Mia, koji je na našem Visu okupio holivudsku elitu, gdje je snimanje trajalo 24 dana. Završeno je u listopadu prošle godine kada je pala zadnja klapa hrvatskog dijela snimanja tog dugometražnog glazbenog igranog filma koji će na velika platna pod naslovom “Mamma Mia! Here We Go Again” . Na setu je bilo angažirano više od 270 hrvatskih filmskih djelatnika i statista, a producenti su bili iznimno zadovoljni iskustvima sa snimanja u Hrvatskoj.

Premijera filma najavljena je za ljeto ove godine, a uz originalnu glumačku postavu – Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried i Dominic Cooper, nastupila su i neka nova nova imena - Lily James, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Alexa Davies i Jessica Keenan Wynn.

Autor scenarija i redatelj filma “Mama Mia! Here We Go Again” je Ol Parker, producenti su Judy Craymer i Gary Goetzman (koji su zaslužni i za produkciju originalnog mjuzikla). Autori glazbe te ujedno i izvršni producenti su osnivači i članovi švedske grupe ABBA Benny Andersson i Björn Ulvaeus.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.