Leone singlom „Kako da zaboravimo“ najavljuju prvi autorski album

Leone singlom „Kako da zaboravimo“ najavljuju prvi autorski album

„Pop-rock skladba koju potpisuje Leone romantičnim glazbenim notama naglašava važnost ljubavne hrabrosti i priklonjenosti prirodnom osjećaju za novi početak. Pjesma i spot govore o ljubavnim kušnjama koje su se pretvorile u besciljna lutanja i obeshrabrenje. Elementi balade isprepliću se s visokim vokalima koji pjesmi daju energičnost i raskošnu glazbenu slojevitost. „Pogledaj prošlost i razmisli da li smo stvarno odrasli, lomi nas vjetar olujni, al' život je jači – pobjeđuje.“

Formalno okruženje u video spotu uspijeva prenijeti stroge emocije u kojima se često nađu svi koji su barem jednom napravili važan životni korak. Glumac zatvoren u svoje misli pokušava odgonetnuti svoje osjećaje i zbog njih se odlučuje na pravi i posljednji čin. Glazbu potpisuje Teddy Lion, tekst Irena Biškupović, a aranžman Davor Franjić.

Grupa Leone nedavno je izbacila singl 'Pitaj se' koji je pokupio dobre reakcije publike. Osnovani 1999. godine u Poreču, nakon 16 godina sviranja obrada pod imenom Teddy Lion Selection te pet objavljenih  CD-a, krajem 2015. godine odlučili su se okrenuti autorskoj glazbi. Do sada su izdali mnoštvo singlova među kojima su najpoznatiji 'Skriveno srce' i 'Povedi me na put do neba', a naravno i ovaj najavni je singl njihovog prvog autorskog CD-a.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.