Ema Jusić predstavlja „Deluziju“

Mlada glazbenica Ema Jusić predstavlja pjesmu "Deluzija". Inspiraciju je pronašla u događajima iz svog života, a sve je začinila malom dozom mašte. 

"Došli smo u doba kada su izgleda svi u deluziji kad žele nešto 'normalno', veze, brakovi i čvrsta prijateljstva su danas očito van trenda. Iako, moram priznati, nekada stvarno živim u nekoj deluziji, pa što je istina u pjesmi, a što nije, procjenite sami", rekla je Ema Jusić.

Ema trenutno priprema svoj prvi studijski album, a kad je smjer glazbe u pitanju, uvijek je vodi osjećaj. Kroz pjesme publici pokušava približiti situacije kroz koje je prolazila i emocije s kojima se suočavala. 

"Tekst 'Deluzije' pisan je kroz priče raznih ljudi, ali i mojih, pa vjerujem da će se oni koji shvate tekst pjesme poistovjetiti s njom. Pjesma je započela slučajno i to dok sam bila u Americi. Sjedila sam u dnevnom boravku s prijateljicama i šalile smo se kako smo deluzionalne te smo prepričavale razne priče koje su nas ponukale da se okarakteriziramo kao takve. Kad sam izašla iz kuće i sjela na bicikl, u vožnji mi je pala na pamet melodija glavnog refrena s tekstom 'pere me deluzija'. I tako je krenulo stvaranje cijele pjesme; na biciklu u Americi", ispričala je Ema. 

Za tekst, glazbu i aranžman Ema je zaslužna sama, mix je radio Lovro Baletić iz Cycle Studio Zagreb, a mastering Mauro Širol iz Croatia Records Studija. Za visualizer i fotografije zaslužna je talentirana Sara Bernarda Moritz.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.