Sergej Ćetković predstavlja novi album „Kofer“

Jedan od najznačajnijih regionalnih pop kantautora, Sergej Ćetković predstavlja "Kofer", novi studijski album koji je dostupan na svim digitalnim platformama.

Unatrag desetak dana, na svom YouTube kanalu svakog dana premijerno je objavio jednu od ukupno osam novih pjesama s albuma, a svaku pjesmu prati i prekrasan videospot. 

Simbolično, "Dolazim" je pjesma s kojom je započeo svoje putovanje, a ubrzo je ušla u srca brojne publike i YouTube Trending. Kako su uslijedile "Čekaj me" i "Ko li te sad miluje", počele su pristizati brojne pozitivne reakcije, a svaka nova pjesma isčekivala se s nestrpljenjem.

Uz osam novih, na albumu se nalaze i četiri pjesme koje je Sergej ranije predstavio publici. Jedna od njih je i pjesma "Kofer" koju je objavio prije tri godine, a kasnije je po njoj album i dobio ime. 

Putovanje s "Koferom", na kojem je ostao vjeran svom prepoznatljivom pop zvuku, obilježio je prekrasnim baladama s kojima se mnogi mogu poistovjetiti.

Crnogorski glazbenik iza sebe ima dvadeset godina dugu karijeru, a srca hrvatske publike osvojio je u vrlo kratkom vremenu. Glazbeni put započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. Profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori.

 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.