Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi ljetni hit „Bolnica“

Nakon brojnih hitova koji su osvojili srca publike kao što su "Nisam birao" i "Konobaru", Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi hit "Bolnica". 

Frano je ovom pop pjesmom pokazao da se odlično snalazi i u tom žanru. Pjesma je veoma energična, brzog, zaraznog ritma, s ljubavnom porukom - uvijek bit ću tu, samo za tebe.

Glazbu i tekst potpisuje autor brojih hitova Dušan Bačić, a aranžman Bojana Dragojevića stvara jedinstven doživljaj. Pjesma je još jedan dokaz da nastavljaju dominirat našom scenom donoseći uvijek nešto autentično. S obzirom na tekst pjesme, "Bolnica" će zasigurno dugo ostat u srcima svih ljubitelja dobre glazbe. 

Frano i Tarapana jedan su od najpopularnijih sastava ovih prostora, a iza sebe imaju brojne nastupe diljem Hrvatske i regije. Početkom mjeseca su na CMC festivalu u Vodicama predstavili svoj drugi studijski album "Volim te živote" na kojem je "Bolnica" jedan od devet novih hitova. Album je obilježila i suradnja s jednim od najpopularnijih regionalnih pjevača, Matom Bulićem, na još jednom prijateljskom duetu "Nisam ja bez korijena". 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.