Marko Louis predstavlja svoj novi singl „Kad je noć“

Marko Louis je objavio svoj novi singl pod nazivom 'Kad je noć' koji u Hrvatskoj izlazi u izdanju Lampshade Media/Dallas Records.

Pjesma 'Kad je noć' je, poslije kompozicije 'Euridika', drugi singl s Markova novog albuma istoimenog naziva “Euridika” koji će biti objavljen u listopadu. Spot je snimljen u Beogradu i okolici pod režiserskom palicom Dragana Jereminova. Priča velikog grada noću u kojem glazbenik pleše pustim ulicama grada, zanimljiva je vizualna kulisa njegovog novog hita.

“Uvijek sam želio snimiti spot gdje ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Jako volim plesati i uvijek sam volio izvoditi 'neškolske' pokrete, ali nikada nisam znao uz koju pjesmu bih to mogao izvesti. Pjesma 'Kad je noć' je imala pravi tempo i vibraciju za to.” komentirao je svoj plesni video spot Marko Louis.

Drugi singl najavio je i početak regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja će obuhvatiti Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu, a uskoro će biti objavljeni i ostali gradovi kao i datumi.

“Jako sam sretan zbog divnih reakcija na nove pjesme i činjenicu da su koncerti uvijek rasprodani. Jedva čekam da posjetim sve ove lijepe gradove, da se družim s publikom i da zajedno pjevamo." kaže Marko sa oduševljenjem.

Marko Stojanović Louis rođen je 1985. godine u Münchenu. Diplomirao je perkusije na Münchenskom konzervatoriju te snimanje i dizajn zvuka na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.

Bio je član soul benda MaraQya s kojim je objavio dva studijska albuma. Svoj prvi solo album „Shine On Me“, u potpunosti snimljen na engleskom jeziku, objavio je 2015-te godine. Uspješni album afirmirao je Marka kao solo umjetnika.

U travnju 2017. godine objavio je svoj drugi studijski album „Beskraj“ za izdavačku kuću Lampshade Media. Album je privukao još veću pažnju od prvijenca budući da predstavlja jedinstvenu kombinaciju suvremenog soula i world muzike s primjesama popa, jazza, funka i reggea. Ideja albuma je bila da nadiđe žanrovske granice pa je zato, simbolički, album nazvao „Beskraj“. Na albumu gostuju glazbenici iz cijeloga svijeta među kojima su Vasil Hadžimanov, Vlatko Stefanovski, Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Saxena (Indija) i Layth SidiQ (Armenija/SAD).

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.