Grupa Instinkt novom pjesmom poručuje kako je super biti zaljubljen

Grupa Instinkt novom pjesmom poručuje kako je super biti zaljubljen

Ako ste jedni od onih koji su zaboravili kako je biti zaljubljen i voljeti ili izraziti ljubav, vrijeme je da se podsjetite uz riječi novog singla grupe Instinkt „Super je“.

Nakon uspješnih singlova „Nikome te ne dam i „Daljine“ grupa Instinkt donosi pjesmu koja podiže raspoloženje. Tekst i riječi pjesme potpisuje frontmen grupe Ivan Leko.

U ovoj pjesmi bila je ideja probuditi u ljudima raspoloženje, vedrinu i sreću u bilo kojem trenutku kada je čuju. Naravno, da bi sve bilo ljepše začinjeno, ipak je ljubavna tematika prevladala jer uz pravu ljubav sve je lakše, objašnjava Ivan.

Aranžman i produkciju odradio je Daniel Hojsak, a za veseli video spot ispunjen vizualnim efektima koji savršeno prati pjesmu odgovoran je Vatroslav Haramustek.

Ovaj koncertno vrlo aktivan bend ima iza sebe mnogobrojne nastupe po raznim klubovima i manifestacijama, a posebno ističu nastupe kao predgrupa Prljavom kazalištu ove godine u Osijeku, a uskoro će svojim nastupom zagrijati publiku i prije velikog koncerta Parnog valjka, u subotu 17.11. u dvorani Gradski vrt Osijek.

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.