Spot za pjesmu „Moje proljeće“ Jelene Rozge prvi u trendingu na YouTube-u

Pjesma Jelene Rozge "Moje proljeće" najemitiranija je pjesma u regiji. U samo tjedan dana njezin spot pogledalo je više od 2 milijuna korisnikaYouTube-a,  a šest država bilo je složno oko jednog, "Moje proljeće" je hit kakav se već dugo nije čuo. Pjesmu koju autorski potpisuje Emina Jahović, Jelena Rozga je premijerno izvela nedavno na prvoj regionalnoj glazbenoj svečanosti "Music Awards Ceremony". Od toga dana ova balada uspjela je zasjeniti gotovo sve nedavno objavljene singlove, a zbog emotivnog spota u režiji Daria Radusina mnogi su baš poput Jelene zaplakali. 

"Ova žena zaslužuje sve najbolje. Isplakala sam dušu", "Boožeee, jaa muškoo i idu mi suze, svaka čast", "Nisam očekivala da će me jedna balada ovako okupirati.... ikad", samo su neki od komentara koje su joj uputili brojni obožavatelji. 

I sama Jelena koja ima sjajnih balada u svojoj karijeri nije ostala imuna na ovakve komentare: "Ne znam zaista što bih rekla, ovo je preemotivno za mene. Donijela sam pjesmu iz srca, a suza koja je iz mene pala bila je poput noža, podijelila me na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako djeluje na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i spol. Zahvalna sam svima koji 'Moje proljeće' vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom".  

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.