Novi hit grupe Nola zasjao u modernom remixu mladog pulskog glazbenika

Oduševljen pričom i melodijom pjesme, mladi glazbenik Marino Morosin, poznatiji kao Rinoma, remixirao je singl i odjenuo ga u jedno novo, moderno glazbeno ruho

Početak 2019. pokazao se kao pravo vrijeme da omiljeni pulski sastav Nola okrene novu stranicu, predstavi novi singl, novi spot, a uskoro nam najavljuju i novi album. Tako je iz radionice Marijana Jelenića, autora teksta i glazbe, stigla nova pjesma koja je, kao i Nolini prethodni hitovi brzinom munje osvojila radijski eter i obožavatelje. Pjesma “Imam tebe”, kao i cjelokupan opus benda, kroz svoje je stihove tijesno protkala zajedničke trenutke jednog od najintrigantijih glazbeno-partnerskih trenutaka hrvatske kantautorske scene i okosnice benda Nola, Gabrijele Galant-Jelenić i Marijana Jelenića.
 
Ovih dana, oduševljen njezinom pričom i melodijom, mladi glazbenik Marino Morosin, poznatiji kao Rinoma, remixirao je njihov novi singl i odjenuo ga u jedno novo, moderno glazbeno ruho.
 
“Drago mi je da su u Noli prepoznali moj rad, dali mi priliku da se okušam u nečemu novom te posebno što mi je Marijan dao potpunu slobodu kada mi je povjerio rad na ovom projektu.”, otkrio je prilikom predstavljanja remixa pjesme mladi glazbenik. Kako je ekipi iz Nole nova verzija njihove pjesme odlično ‘legla’ odlučili su i za nju snimiti novi spot.
 

 

Hia.com.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.